0

ACTsmart

 


2017-04-20: Klicka här om du ska svara på 3-årsuppföljningen.


2015-01-20: 1-årsuppföljningen.


2013-10-30: Studien är nu stängd för anmälan. Gå in på www.studie.nu för att hitta fler studier som söker deltagare.


 

Upplever du starkt obehag när du talar inför en grupp? Känner du dig blyg eller begränsad i sociala situationer? Eller är det så att du då och då drabbas av kraftig kroppslig ångest: t ex stark yrsel, svimningskänslor, hjärtat dunkar eller känner du att du håller på att tappa kontrollen? Vi vänder oss till dig som har paniksyndrom eller social fobi.

 

Du som vill lära dig hur du kan hantera din ångest och förbättra din livssituation har nu möjlighet att anmäla dig till en kostnadsfri Internet- och smartphonebaserad behandlingsstudie – ACTsmart. I studien prövar vi ett nytt 10-veckorsprogram mot social fobi och panikångest. För att kunna delta i studien ska du ha tillgång till både dator med Internetanslutning och en smartphone med Android eller iOS (iPhone).

 

 

Allt sker på distans och du kan bo var som helst i Sverige.

 

 

 

Använd dig av länkarna till vänster för att läsa mer om studien, vilka som ligger bakom den, vilka villkor som gäller och hur du anmäler dig.


Denna studie drivs av Institutionen för psykologi vid Stockholms universitet i samarbete med medarbetare från Psykologpartners och Linköpings universitet.