AVATAR

Tycker du att det är jobbigt att tala inför folk? Vill du få hjälp med det?

Institutionen för psykologi, Stockholms universitet, i samarbete med Linköping universitet och IT-företaget Mimerse, söker deltagare till en studie där vi använder modern Virtual Reality-teknik för att undersöka och hjälpa dig med din talängslan. Deltagandet består av en session (30 minuter) som sker i universitetets lokaler, därefter kan du som vill fortsätta med en nätbaserad självhjälpsbehandlinghelt kostnadsfritt!

Låter detta intressant? Anmäl dig! Du kan läsa mer om studien här. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

*** Anmälan nu stängd ***

Intresset att delta i studien har varit stort och vi har ny fyllt alla platser. Anmäl ditt intresse att delta i framtida, liknande studier via www.studie.nu. Du som redan är antagen till studien kan givetvis fortsätta logga in via denna hemsida. 

 

För dig som är SU-student

Du som är student vid Psykologiska institutionen vid Stockholms universitet kan få 1 timme EE-tid för ditt deltagande. För att få EE-tid behöver du fylla i intresseanmälan, inkluderas i studien, genomföra sessionen på plats och besvara nätenkäten en vecka efteråt (först då frågar vi dig om dina uppgifter för att registrera EE-tiden). Ingen EE-tid ges för att enbart ha skickat in intresseanmälan -- du behöver inkluderas i studien för att bli aktuell för EE-tid (besked ges direkt) och delta fullt ut i första fasen för att få tiden registrerad. Precis som andra deltagare kan du sen välja att genomföra den kostnadsfria självhjälpsbehandlingen, men ingen extra EE-tid ges för detta. Löpnummer 71/18.