CBM-studien

Anmälan är nu stängd!

Alla som anmälde sig till studien kommer att få ett besked. Ifall du är intresserad av liknande, kostnadsfria och etikprövade behandlingsstudier, anmäl ditt intresse på www.studie.nu!

 

 

 

Anmälan steg för steg

 • Anmäl ditt intresse genom att klicka på "Registrera" högst upp till höger i menyn (eller klicka helt enkelt bara här).
   
 • Du kommer att få tre e-postmeddelande totalt.
  1. I det första mejlet [Rubrik: "Välkommen till CBM-studien"] finns en bekräftelsekod. Klicka på länken i meddelandet och bekräfta din anmälan.
    
  2. När du bekräftat din anmälan får du e-postmeddelande nummer 2 [Rubrik: "Bekräftelse: CBM-studien"]. I detta står din persoliga studiekod, den är det viktigt att du sparar. I samma e-postmeddelande finns en länk till ett frågeformulär som handlar om social fobi, nedstämdhetsnivå, livskvalitet med mera. Det tar cirka 15 min att svara på frågorna. Avbryter/pausar du mitt i formuläret sparas svaren. För att fortsätta där du slutade måste du dock gå in på samma länk och på samma dator.​
    
  3. När du svarat på frågeformuläret kommer e-postmeddelande nummer 3 [Rubrik: "Inloggningsuppgifter till CBM-studien"]. I det mejlet finns inloggningsuppgifter till vårt krypterade meddelandesystem.  Du kan nu logga in och kommunicera säkert med oss i ett slutet epostsystem. För att det ska vara extra säkert räcker det inte med att logga in med studiekod och lösenord utan du får även en unik inloggningskod skickat till dig via SMS. För att detta ska fungera behöver du fylla i ditt mobilnummer första gången du loggar in. Varje gång du sedan loggar in med dina inloggningsuppgifter får du ett nytt sms med en engångskod som du behöver för att verifiera att du är du. Detta för att systemet ska vara så säkert som möjligt.
    
 • Dina svar på webbenkäten kommer att gås igenom av oss manuellt. Nu under sommaren kan det ta en vecka eller två. Du kommer sedan att kontaktas (via vårt slutna epostsystem) för att få besked om du kommit med i studien eller inte. Om du deltar kommer vi tillsammans att bestämma en tid för när du ska komma till Stockholms Universitet för 1-sessionsbehandlingen. 
   
 • För att kunna anmäla sig till studien behöver man en e-postadress för att ta emot e-postbekräftelse, samt ett (svenskt) mobiltelefonnummer för att ta emot inloggningskoder via sms. Om du inte vill använda din vanliga mailadress kan du skaffa en gratis anonym e-postadress - se t ex här: 6 of the Best Secure Email Services for Better Privacy

  Upplever du efter registrering att du inte får några e-postmeddelanden från oss, lägg till e-postadressen webmaster@iterapi.se som betrodd avsändare i ditt e-postprogram och kontrollera din mapp för skräppost. Enstaka fall kan det ta upp till en dag innan e-postmeddelandet kommer fram.

    Jag vill anmäla mig till studien!  

   

Anmälan är nu stängd!

Alla som anmälde sig till studien kommer att få ett besked. Ifall du är intresserad av liknande, kostnadsfria och etikprövade behandlingsstudier, anmäl ditt intresse på www.studie.nu!