Disa

Disa

Registrera dig till studien

Du registrerar dig till studien genom följande steg:

 

1. Kontrollera att du uppfyller kriterierna för att delta i studien på sidan "Passar Disaprojektet dig?".

2. Registrera din e-postadress genom att klicka på "Registrera" högst upp till höger i den gröna menyn.

3. Bekräfta att du vill vara med, med den bekräftelsekod som du får av oss i ett e-postmeddelande.

4. När du aktiverat/bekräftat din anmälan får du ett ytterligare e-postmeddelande med en webblänk till ett frågeformulär, som handlar om hur du mår och din livssituation. Det tar mellan 20 och 40 minuter att besvara dessa frågor. I detta mail får du också din studiekod, den är viktig att du sparar. 

5. Skriv ut och underteckna blanketten om samtycke enligt personuppgiftslagen. Här behöver du ange din studiekod. Skicka den till adressen som anges i blanketten. 

6. När vi fått in ditt skriftliga samtycke och dina svar kommer vi att kontakta dig via e-post för en telefonintervju.

7. Om du efter att du fyllt i formuläret, samt intervjuats, uppfyller alla kriterier som studien kräver, kommer du att påbörja behandlingen i början av februari.

 

Alltså: Bekräftelsekoden behöver du bara använda en gång, studiekoden däremot är viktig att minnas. Den finns i e-postmeddelande nummer 2.

 

Du kan också registrera dig genom att klicka här: REGISTRERA DIG

 

Efter behandlingens slut kommer vi att kontakta dig för att be dig besvara frågor på internet, så som du gör nu innan studien startar. Vid 6, 12 och 24 månader efter behandlingens slut kommer du att bli ombedd att fylla i dessa frågor igen. 

 

OBS! Upplever du efter registrering att du inte får några e-postmeddelanden från oss, lägg till e-postadressen "webmaster@iterapi.sesom betrodd avsändare i ditt e-postprogram och kontrollera din mapp för skräppost. Ibland kan det ta upp till en dag innan e-postmeddelandet kommer fram.