SAHA - Stress och Hälsoråd

Välkommen till SAHA

Välkommen till det här webbstödet för dig som på egen hand vill försöka förbättra ditt mående.

Materialet består av enklare texter med kunskap, råd och övningar kring lindriga problem med nedstämdhet, ångest, sömn, stress, ältande och oro, svåra känslor eller smärtsamma och svåra minnen. Innehållet finns i språk- och kulturanpassade versioner, i nuläget på svenska, engelska och arabiska.

Detta är inte sjukvård eller ersättning för sjukvård, det är information och råd för dig som har mildare problem och vill försöka må bättre på egen hand.

Du kan logga in och använda materialet gratis. Vi kommer inte samla information om dig. Vi kommer be dig om kortare åsikter kring materialet som du lämnar anonymt då vi för närvarande håller på och tar reda på hur materialet fungerar.

Webbstödet är framtaget av Linköpings Universitet i samarbete med projektet Uppdrag Psykisk Hälsa inom Sveriges Kommuner och Regioner (SKR).

Hur fungerar det?

  • Du behöver skapa ett konto genom att registrera dig och hitta på ett lösenord för att ta del av materialet. På det sättet kan du lätt logga in, följa upp vad du läst och hitta dina tidigare svar.
  • E-postadressen används endast till inloggningen och återställning av lösenord.
  • Vi kommer inte samla information om dig eller dela din e-postadress med andra.

Logga in Registrera dig

 
  • Till dig som arbetar inom hälso- och sjukvården

Det här materialet är framtaget vid Linköpings Universitet och är främst tänkt som ett webbstöd för den som vill försöka må bättre på egen hand. Materialet riktar sig till personer med lindrigare psykisk ohälsa. Om du som arbetar inom sjukvården vill använda dig av detta material är du fri att göra det med utgångspunkt i din egen bedömning av lämpligheten i det individuella fallet. Möjlighet finns även att skriva ut materialet.