0 VIMSE-studien

Bekräfta registrering

Innan du bekräftar din registrering

Du bör ha fått ett e-postmeddelande i samband med att du registrerade din e-postadress för deltagande i studien. Om e-postmeddelandet inte kommit fram, läs mer på hjälpsidan Registrering.

Bekräfta med kod

I e-postmeddelandet du får efter registrering finns en länk till bekräftelseformuläret och en kod som behövs för att genomföra bekräftelsen. Koden ska redan vara ifylld om du klickar på länken i e-postmeddelandet.

Koden behöver du bara en gång, vid bekräftelsen. Koden ska inte förväxlas med användarnamn eller lösenord, dessa uppgifter får du senare. Läs mer på hjälpsidan Logga in.

Efter bekräftelsen

Om bekräftelsen lyckats kommer du till en ny sida med en välkomsttext och en länk till ett frågeformulär. Samma text har då skickats till dig i ett e-postmeddelande, så du behöver inte gå vidare direkt om du inte känner för det.

Problem med bekräftelsen?

Om du möts av ett felmeddelande när du försöker bekräfta din registrering

Kontrollera följande:

  • att bekräftelsekoden skrivits in korrekt
  • att du inte redan bekräftat din registrerin

Om bekräftelsen lyckats, men du inte får något e-postmeddelande från oss

Kontrollera om e-postmeddelandet finns i din inkorg för skräppost (spam). Du kan också prova att söka i din e-post efter studiens namn, det ska stå med i ämnesraden på e-postmeddelandet som skickats.

Om du inte hittar e-postmeddelandet, och det inte dyker upp inom ett par timmar eller som längst en dag

Studiens medarbetare brukar skicka påminnelser med jämna mellanrum till de som registrerats men inte bekräftat sin registrering. Får du fortfarande inget e-postmeddelande inom ett par dagar kan din e-postleverantör eller ditt e-postprogram ha spärrat vår avsändare.