0

1) Kontrollera att du uppfyller kriterierna för att delta i den här behandlingsstudien och att du godtar villkoren genom att läsa vad som står på den här webbplatsen. Tänk på att du behöver studera vid något av följande universitet eller högskolor för att kunna ingå i behandlingsstudien: Karolinska institutet, Södertörns högskola, Ersta Sköndal högskola, Sophiahemmet högskola eller Röda Korset högskola.

 

2) Registrera din e-postadress genom att klicka på länken "Registrera" högst upp i högra hörnet.

 

Obs! Anmälan till behandlingsstudien är inte längre möjlig, men information om liknande verksamheter kan du hitta hos Studenthälsan Karolinska institutet.

 

3) Bekräfta att du vill vara med genom den bekräftelsekod som du får av oss i ett e-postmeddelande.

 

4) När du har aktiverat/bekräftat din anmälan får du ett ytterligare e-postmeddelande med en webblänk till ett par korta självskattningsformulär. Dessa handlar om dina svårigheter av prokrastinering, hur du mår samt frågor om din din nuvarande livssituation. Det tar 20-40 minuter att besvara samtliga frågor. I detta mail får du också din studiekod – spara den!

 

5) En bedöming om din lämplighet att ingå i behandlingsstudien görs utifrån de svar du har lämnat i självskattningsformulären. Om du uppfyller kriterierna för behandlingsstudien kan kan du komma att bli uppringd för en telefonintervju. En mer ingående kartläggning av dina problem görs då för att kunna avgöra om du passar för de behandlingsformer som erbjuds.

 

6) Om du blir inkluderad i behandlingsstudien lämnar du ett skriftligt samtycke om att delta. Samtyckesblanketten kommer att skickas till dig per post, men du kan även du ladda ner den här.

 

7) Du blir informerad via epost om vilken behandlingsgrupp du har blivit indelad i god tid innan behandlingen påbörjas.

 

Har du stött på problem under anmälningsprocessen? Maila då gärna till alexander.rozental@psychology.su.se

 

OBS! Bekräftelsekoden behöver du bara använda en gång, studiekoden är däremot viktig att minnas.

OBS! Upplever du efter registrering att du inte får några e-postmeddelanden från oss, lägg till e-postadressen "webmaster@iterapi.se" som betrodd avsändare i ditt e-postprogram och/eller kontrollera din mapp för skräppost. Ibland kan det ta upp till en dag innan e-postmeddelandet kommer fram.