Sofia

Vi har nu fyllt alla platser till studien och anmälan är stängd! 

Registrera dig till studien:

  1. Kontrollera att du uppfyller kriterierna genom att läsa informationen under Passar studien dig?
  2. Gör en första intresseanmälan via länken längst ner på denna sida.
  3. När du klickar på länken kommer du få besvara ett antal frågeformulär. Detta tar cirka 20-40 minuter.
  4. Om det utifrån dina svar bedöms att behandlingen passar dina besvär kommer du att kontaktas via telefon för att svara på ytterligare frågor kring olika symtom och svårigheter. Samtalet tar cirka 30 minuter och genomförs under vecka 4-6, 2014.
  5. Kort därefter får du besked om du kommer att kunna delta i studien eller inte. Kommer du inte med får du veta detta via e-post eller telefon och du får också tips på hur du kan gå vidare. Om vi däremot tror att behandlingen skulle vara till nytta för dig får du besked via din e-post. Deltagare som kommer med i studien kommer sedan att slumpmässigt fördelas till två grupper. Behandlingen för den första gruppen är beräknad att börja i februari 2014. Den andra gruppen får behandling med början i april 2014.

Efter behandlingens slut kommer vi att kontakta dig för att be dig att besvara samma frågor som du gjorde innan studien startade. Cirka 12 månader efter behandlingens slut kommer du att bli ombedd att fylla i dessa frågor igen.

Har du frågor? Kontakta oss gärna på: sofiaprojektet@gmail.com (observera att mejl från detta konto kan hamna i din skräppost beroende på vilka inställningar för spam du har)