0

Anmälan

Studien är nu stängd för anmälan. 

Innan du anmäler dig till studien rekommenderar vi att du läser igenom “Kan du vara med?” och gärna “Så här går behandlingen till” för att veta om detta är något för dig.

Du anmäler dig till behandlingen genom följande steg:

  1. Registrera dina kontaktuppgifter genom att klicka på “Registrera” högst upp till höger i menyraden.
  2. Du kommer nu få ett e-postmeddelande 1 som innehåller en bekräftelsekod. Klicka på länken i meddelande för att bekräfta din anmälan.
  3. När du bekräftat din anmälan får du e-postmeddelande 2. Här kommer du få din personliga studiekod, spara denna.
  4. Skriv ut, skriv på samt posta samtyckesblanketten, följ instruktionerna som finns under fliken “Samtycke” på denna sida. I samtyckesblanketten kommer du behöva ange din studiekod.
  5. E-postmeddelande 2 innehåller också en länk till ett par frågeformulär som handlar om din livssituation och hur du mår. Detta tar upp till en timme att genomföra.
  6. Efter att vi har gått igenom dina svar och mottagit ditt samtycke kommer du kontaktas via e-post eller telefon.
  7. Du kommer att kontaktas igen för att få veta om du kommit med i studien. Detta kan ta en vecka eller två. Du får därefter e-postmeddelande 3 som innehåller inloggningsuppgifter till behandlingsplattformen. Du kan nu logga in och kommunicera säkert med oss i ett slutet system. När du loggar in första gången behöver du fylla i ditt mobilnummer. Varje gång du sedan loggar in med dina inloggningsuppgifter får du ett sms med en kod som du behöver för att verifiera att du är du. Detta för att systemet ska vara så säkert som möjligt.
  8. Du kommer nu få göra en kognitiv uppgift. 
  9. Nu startar antingen behandlingen eller veckovis kontakt utifrån vilken grupp du lottats till.

Kom ihåg

Bekräftelsekoden behöver du bara använda en gång, studiekoden däremot är viktig att minnas. Den finns i e-postmeddelande nummer 2. Inloggningsuppgifter finns i e-postmeddelande 3.

Har du ingen mobiltelefon?

Du behöver i vanliga fall en mobiltelefon för att kunna logga in i systemet. Om du inte har någon, kontakta gärna oss så löser vi detta.

Får du inget e-postmeddelande från oss?

Prova att lägga till e-postadressen "webmaster@iterapi.se" som betrodd avsändare i ditt e-postprogram och kontrollera din mapp för skräppost. Ibland kan det ta upp till en dag innan e-postmeddelandet kommer fram.